Hoorboetiek Hoorapparaten

Bel ons: +32. (0)14 750 000 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoorapparaat uitproberen proefNa grondig overleg met uw audicien worden de toestellen die u wenst aan te schaffen besteld. Enkele dagen later worden deze toestellen aangeleverd en zal uw audicien deze samen met u programmeren en afstellen.

Alle handelingen en manipulaties worden ingeoefend om vervolgens te vertrekken voor een eerste proefperiode thuis.
Na enkele dagen uitproberen komt u op controlebezoek en wordt een evaluatie opgemaakt van uw ervaringen. Bijregelingen worden uitgevoerd en een tweede proefperiode vangt aan.

Pas wanneer u in alle luistersituaties opnieuw kan functioneren en wanneer u optimaal tevreden bent over de afstelling van uw
toestel(len) wordt de proef afgerond.

Op dat ogenblik worden alle audiometrische metingen uitgevoerd nodig voor de opmaak van het medisch dossier voor de adviserend geneesheer van uw mutualiteit en uw behandelend arts.

Bent u echter teleurgesteld over het resultaat van uw gehoorsverbetering of doen manipulatieproblemen u afzien van de aankoop van uw hoortoestellen, wordt de proef beeindigd zonder meer.
 
U bevindt zich hier: Home HOORAPPARATEN Vrijblijvende proef

AANKOMENDE EVENEMENTEN

CONTACTGEGEVENS

Hoofdzetel Hoorboetiek
Botermarkt 14, 2270 Herenthout

Tel: +32. (0)11 18 66 38
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website : www.hoorboetiek.be

BTW 0841.498.358

NIEUWS