Vacature:

Wij zijn per direct op zoek naar een

Commercieel medewerker voor regio Zoersel

7 Oktober 2018

De commercieel medewerkers bij Hoorboetiek zijn de spil van de winkel. Ze zijn gastvrij, persoonlijk en klant- en servicegericht. Ze hebben een open, eerlijke en adviserende opstelling met aandacht en oprechte belangstelling voor slechthorenden en voor hun wensen. Samengevat: Zij zorgen voor een optimale klantbeleving!

Profiel:

Ben jij een medewerker die zowel commercieel als mensgericht is? Ben je pro-actief, zelfstandig en representatief? Heb je minimaal 3 jaar verkoop ervaring in de retail of horeca/hotellerie? Houd je van plannen en organiseren en heb je affiniteit met het werken met systemen? Zijn jouw administratieve en communicatieve vaardigheden uitstekend? Dan is werken bij Hoorboetiek iets voor jou!

Aanbod:

Hoorboetiek biedt een uitdagende functie met veel zelfstandigheid binnen een toonaangevende organisatie met een informele werksfeer en fijne collega’s. Ontwikkeling en verbetering van onze medewerkers is voor ons een continu proces. We werken in de winkels volgens een vaste methodiek waarbij ons doel is; meer mensen beter laten horen! Uiteraard hebben we hiervoor een inwerkprogramma waarin we werken met rollenspelen en feedback! Er is sprake van marktconforme salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Er kan ook van jou verwacht worden op zaterdag te werken en dat je bereid bent om ook op andere locaties te werken. 

Contact:

Heb je interesse en ben je beschikbaar? Stuur dan je motivatie, cv en foto naar info@hoorboetiek.be

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.