Routebeschrijving

Genk

Reinpadstraat 13/1
3600 Genk
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Gezondheidsdag op 12 oktober

Hoorboetiek Genk

In Genk is Hoorboetiek de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Reinpadstraat 13/1 kunt u tijdens de openingstijden altijd binnenlopen zonder afspraak. Wilt u er zeker van zijn dat wij voldoende tijd voor u hebben? Bel dan met +32 (0)11 186 638 of maak online een afspraak. Onze audioloog helpt u dan graag verder. 

Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan direct online een afspraak, zodat onze audioloog de testcabine voor u kan reserveren. Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Genk. 

Service-uur, inloopspreekuur

Wij hebben van dinsdag tot en met vrijdag van 16:00 - 17:00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.

Gezondheidsdag op 12 oktober 2018

Laat tijdens onze Gezondheidsdag op 12 oktober gratis uw gehoor controleren. Daarnaast verzorgt Eurogym Genk op deze dag een gratis vetpercentage meting en stabiliteitsoefeningen. Praktische informatie

Datum: 12 oktober
Tijd: 09:30 uur t/m 17:30 uur
Locatie: Reinpadstraat 13/1, 3600 in Genk

Lees onze blog voor meer informatie.